Är ni i behov av ekonomisk förvaltning av er bostadsrättsförening?

Att välja ekonomisk förvaltning är ett av dom viktigaste valen en styrelse i en bostadsrättsförening gör. Det ska bara fungera. Hos oss får ni en personlig ekonomisk förvaltning med det lilla extra och hög tillgänglighet. 

Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare har till uppgift att löpande sköta föreningens ekonomi och är mer eller mindre ett måste för en bostadsrättsförening och/eller fastighetsägare.

Hos oss på Interesta så ingår allt i vår ekonomiska förvaltning – och mer därtill. Vi tar hand om den löpande bokföringen, faktureringen, leverantörsbetalningar, reskontrahantering, bokslut, deklarationer och årsredovisning för er bostadsrättsförening.

Därtill så agerar vi rådgivare i juridiska, tekniska och ekonomiska frågor som underlättar för styrelsen och bidrar till bättre beslut – och bättre bostadsrättsföreningar. Ni får dessutom mer tid till annat samt en bättre insyn och förståelse för föreningens ekonomi. Vi på Interesta jobbar transparent och är måna om att hålla er styrelse uppdaterade genom regelbundna rapporter och digitala hjälpmedel. Våra kunder väljer oss för vår helhet och enkelhet. Dom stannar för den personliga kontakten och kompetensen.

Vi kan bostadsrättsföreningar utan- och innantill

Vi arbetar i många fall med att bilda bostadsrättsföreningar från första början, antingen i form av nyproduktion eller ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter. Det innebär att vi kan bostadsrättsföreningar; utan och innantill. Dessutom utbildar vi andra redovisningsbyråer, kommuner och företag i hur bostadsrättsföreningar fungerar.

Vi är också utsedda intygsgivare av Boverket, det innebär att vi granskar bostadsrättsföreningars kostnadskalkyler och ekonomiska planer. Genom att välja oss som ekonomisk förvaltare så väljer ni en aktör som har full koll på läget!

Personlig ekonomisk förvaltning med hög tillgänglighet

Vi vet hur viktigt det är med den personliga kontakten mellan den som är ansvarig för ekonomisk förvaltning och styrelsen. Det är därför vi arbetar med täta avstämningar, personliga möten och en hög tillgänglighet. Vi finns närvarande vid stämmor och styrelsemöten. Det går självklart bra att ringa eller maila oss om frågor dyker upp där mellan. Löpande uppföljning och avstämning med styrelsen sker regelbundet. Vidare så hanterar vi kontakten med medlemmar, banker, mäklare, leverantörer och övriga intressenter.

Planering av underhåll? Upphandlingar? För höga räntor? Vi hjälper bostadsrättsföreningen med allt som behövs.

Vi vet att en bostadsrättsföreningen behöver hantera många frågor. Allt ifrån underhållsplanering och upprätta underhållsplaner till att säkerställa att bostadsrättsföreningen har rätt ränta. Vidare vet vi att det uppstår juridiskt komplexa situationer i en bostadsrättsförening – och där kan vi hjälpa till. Den stora skillnaden mellan oss och andra är att vi besitter kompetensen att hjälpa er med allting som berör er bostadsrättsförening.

Sammanfattningsvis

Vi vill hjälpa er att spara tid och förenkla de tunga administrativa delarna. Vi ger er insyn i föreningens ekonomi och håller styrelsen uppdaterad om förändrade lagar och regler rörande ekonomin. Vi bistår även med personlig service och expertis så ni kan känna er trygga i era beslut!

Låter det intressant? Slå en signal eller använd formuläret nedanför så berättar vi mer.

Förvaltning för bostadsrättsföreningar

Ekonomisk förvaltning – med det lilla extra

 • Personlig rådgivning
 • Löpande administration
 • Avisering, fakturor, bokföring
 • Leverantörsinbetalningar
 • Bokslut, årsredovisning och revision
 • Överlåtelsehantering
 • Hantering av medlemsförteckning
 • Panthantering
Nyproduktion av bostadsrätt

Smidig och sömlös förvaltning

 • Digital signering av dokument
 • Integration mot föreningens bank
 • Anpassad hemsida för föreningen
 • Enkel attestering med notiser
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar

Övriga tjänster

Hjälp med ekonomisk förvaltning för din BRF?

Ring oss på 036 – 29 37 180 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi dig!