Ombildningskonsult i Jönköping

Interesta är en ombildningskonsult i Jönköping
Foto: Lars Kroon

Om du behöver hjälp av en ombildningskonsult i Jönköping så har du kommit rätt. Vi på Interesta är en ombildningskonsult som har vårt huvudkontor i Jönköping. Vi hjälper hyresgäster och fastighetsägare att ombilda till bostadsrätt. Med ett gediget kunnande, lokal kännedom och ett personligt bemötande säkerställer vi en trygg ombildningsprocess. Du kan läsa mer om hur en ombildning till bostadsrätt går till här.

Vi sitter strax utanför stadskärnan i Jönköping på Fordonsvägen 17 – du är varmt välkommen att svänga förbi om du vill prata förutsättningslöst om ombildning till bostadsrätt.

Kvadratmeterpris i Jönköping

Fastighetsmarknaden i Jönköping pekar svagt uppåt sett till bostadsrätter. Enligt mäklarstatistik den 7 mars 2019 så är det genomsnittliga kvadratmeterpriset 28 363 kronor för en bostadsrätt i Jönköping. Men det finns många parametrar som avgör kvadratmeterpris och varje fastighet är unik, det är därför omöjligt att schablonisera kvadratmeterpriset på en fastighet.

Vad kostar lägenheten vid en ombildning?

En ombildning är förmånlig på det sätt att hyresgästerna köper oftast sin andel (lägenheten) till ett värde av cirka 70-75% av marknadspriset.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ombildningar i Jönköping

Ombilda i Jönköping?

Ring oss på 036 – 29 37 180 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi dig!