Interesta är ett ungt, snabbväxande bolag som erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter och nyproduktion av bostadsrätter med tillhörande kringtjänster riktade mot fastighetsmarknaden. Våra kunder består huvudsakligen av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag, förvaltare och kommunala fastighetsbolag i hela Sverige.

Vi söker nu en driven projektledare med säljerfarenhet som vill vara en del av vår tillväxtresa. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Jönköping.

ROLLEN

I rollen som projektledare har du ett helhetsansvar för att identifiera och bearbeta nya kunder inom ett specifikt geografiskt område, driva igenom olika typer av bygg- och fastighetsprojekt från idé till handling samt vara kontaktyta för våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Nykundsbearbetning
  • Boka och genomföra kundmöten
  • Kalkylering och budgetering
  • Upprätta offerter, avtal, budget, projekt- och tidsplaner
  • Upphandling av underentreprenörer, finansiering, tjänster m.m.
  • Genomföra och driva olika typer av projekt inom bygg och fastighet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven och strukturerad med ett sinne för siffror. Som person är du affärsmässig, lyhörd, ansvarstagande med förmågan att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta mål. För att lyckas i rollen tror vi att du har en lösningsinriktad attityd och en mycket god förmåga att bygga relationer. Du trivs när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen.

Du har goda kunskaper inom Office-paketet samt uttrycker dig obehindrat i tal och skrift i såväl på svenska som engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom bygg, fastighet och/eller försäljning sedan tidigare. Du har eftergymnasial utbildning och minst två (2) års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. B-körkort är ett krav för tjänsten.

DET HÄR ERBJUDER VI

Vi erbjuder ett varierande jobb med möjlighet att påverka utformningen av din roll i en liten, sammansvetsad organisation om tre personer och där du får ett stort ansvar för bolagets fortsatta tillväxt.

Utöver trevliga och engagerade kollegor så erbjuder vi dig även en rad olika förmåner och utvecklingsmöjligheter i en kreativ, affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att skapa ett stort värde på riktigt. Det du gör, gör direkt skillnad för våra kunder.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön med årlig bonus, tjänstebil, telefon/dator, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och resor. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Jönköping och där tjänsteresor förekommer.

ANSÖKAN + START

Skicka in din ansökan snarast till info@interesta. Ange “projektledare” i ämnesraden.

Urval och intervjuer sker löpande. Start enligt överenskommelse.