Interesta är ett ungt, snabbväxande bolag som erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter och nyproduktion av bostadsrätter med tillhörande kringtjänster riktade mot fastighetsmarknaden. Våra kunder består huvudsakligen av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag, förvaltare och kommunala fastighetsbolag i hela Sverige.

Vi söker nu en driven fastighetsrådgivare / fastighetsekonom som vill vara en del av vår tillväxtresa.

ROLLEN

I rollen som fastighetsekonom är ingen annan dag sig lik. Den ena dagen hjälper du spännande fastighetsbolag att genomföra nya bostadsrättsprojekt till att den andra dagen hjälpa hyresgäster att ombilda sina hyresrätter till bostadsrätter.

Du kommer att ha ett kund- och projektansvar där du har huvudansvar för att driva projekt från ax till limpa i samarbete med övriga i teamet; vilket innebär att du kommer hantera nybildningar av bostadsrättsföreningar, upprätta olika typer av kalkyler och analyser, hålla informationsmöten, sköta upphandlingar, hantera besiktningar och värderingar, genomföra tillträden m.m.

En del av rollen innebär även att vara specifikt ansvarig för ett geografiskt avgränsat område där du är ansvarig för att identifiera och initiera nya affärsmöjligheter för bolaget. Varför det är viktigt att du trivs bra i en affärsdriven roll och gillar att nätverka bland kunder. Det är även en stor fördel om du har ett upparbetat kontaktnät i branschen.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

  • Rådgivning i diverse fastighetsekonomiska frågor
  • Upprätta kassaflödesanalyser, förvärvskalkyler, kostnadskalkyler och ekonomiska planer
  • Upprätta presentationsmaterial och annat projektmaterial
  • Hantera besiktningar och värderingar
  • Förhandlingar med fastighetsägare
  • Upphandlingar av finansiering, försäkring, entreprenörer, förvaltning
  • Hålla informations- och kundmöten
  • Delta vid styrelsemöten och föreningsstämmor
  • Prospektering; Identifiera och initiera nya affärsmöjligheter och kontakter

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant arbetslivserfarenhet eller relevant högskoleutbildning förslagsvis fastighetsmäklare, ekonomi/redovisning och/eller förvaltning/bygg.

För att trivas hos tror vi att du är driven och trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Som person är du social, ansvarstagande, flexibel och affärsdriven med en mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du arbetar lika bra i grupp som självständigt och tar gärna egna initiativ.

Du har goda kunskaper inom Office, Powerpoint och Excel samt uttrycker dig obehindrat i tal och skrift i såväl på svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

DET HÄR ERBJUDER VI

Vi erbjuder ett varierande jobb med möjlighet att påverka utformningen av din roll i en liten, sammansvetsad organisation om tre personer och där du får ett stort ansvar för bolagets fortsatta tillväxt.

Utöver trevliga och engagerade kollegor så erbjuder vi dig även en rad olika förmåner och utvecklingsmöjligheter i en kreativ, affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att skapa ett stort värde på riktigt. Det du gör, gör direkt skillnad för våra kunder.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön med årlig bonus, tjänstebil, telefon/dator, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och resor. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Jönköping. Tjänsteresor förekommer.

ANSÖKAN + START

Skicka in din ansökan så snart som möjligt till info@interesta.se. Ange “fastighetsekonom” i ämneraden. Urval och intervjuer sker löpande.

Start enligt överenskommelse.