INTERESTA SÖKER EN EKONOMISTUDENT FÖR EXTRAJOBB

Interesta är ett tjänstebolag som specialiserat sig inom fastighetsekonomi med fokus på ombildningar till bostadsrätt, ekonomiska planer och ränteupphandlingar. Våra kunder är fastighetsbolag, förvaltare och bostadsrättsföreningar. Under det senaste året har vi påbörjat en resa mot att bli mer av ett tech-bolag där vi just nu utvecklar en ny, revolutionerande digital tjänst inom vårt specialistområde.

Vi är ett litet tillväxtbolag som präglas av en stark innovationsanda och ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid att få våra anställda att trivas hos oss och arrangerar olika typer av sociala aktiviteter, erbjuder bra förmåner och en flexibel arbetsmiljö. Vi sitter i ett toppmodernt kontorshotell på Ljungarum där du har tillgång till gym, tv-spel, pingisbord och annat roligt.

Det här letar vi efter

Just nu letar vi efter en hungrig student som är social och orädd, som vågar ta egna initiativ och att göra det där extra. Du bör ha förståelse och grundkunskaper inom ekonomi. Hos oss kommer du att utveckla dina kunskaper och förståelse för bank och finans där du på sikt får möjlighet att växa inom rollen med mer ansvar. Vi värderar nyfikenhet, engagemang och lite “jävlar-anamma” högt. Det är tre egenskaper som vi tror att du har för att trivas hos oss – just att du skall må bra hos oss är viktigast på vår lista!

Det är inte heller något krav, men det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av försäljning.

Dina arbetsuppgifter

Personen som vi söker kommer att vara ansvarig för att bearbeta potentiella kunder och ansvara för mötesbokningar där du på sikt också kommer få kundansvar och göra upphandlingar direkt mot storbankerna.

  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Analys och bedömning
  • Upphandlingar

Det här får du

  • Utveckla din förståelse och kunskaper inom bank/finans och fastighetsekonomi
  • Arbetsdator och arbetstelefon
  • Tillgång till gym
  • Gratis kaffe och frukt

Varför skall du jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att skapa ett stort värde på riktigt. Det du gör, gör direkt skillnad för våra kunder. Du är dessutom högst delaktig i en tillväxtresa där visionen är att bli ledande i Sverige inom tre år. Att du dessutom kommer att få varierade arbetsdagar, bra betalt och trevliga kollegor tycker vi bara är en bonus 🙂

Arbetstid

Tre dagar i veckan á 3 timmar per tillfälle med möjlighet till fler timmar om så önskas. Tiden kan anpassas efter studieschemat.

Start

Omgående

Lön

Fast timlön

Placering

Fordonsvägen 17, 553 02 JÖNKÖPING

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka en kortfattad beskrivning av dig själv, tidigare arbetslivserfarenhet och varför du tror att du skulle passa bra in hos oss till alex@interesta.se.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Alex Liljeblom på 0708-23 91 99.